BIXENON VW BORA – Morimoto D2S retrofit

Bixenon VW Bora

Volkswagen Bora, desi este o masina foarte buna, fiabila si apreciata  de iubitorii de VW, nu s-a fabricat si cu optiunea  de faruri cu xenon. Multi posesori de Bora au montat kituri xenon clasice cu bec H4 pe masinile lor, dar fara a obtine rezultate remarcabile in ceea ce priveste imbunatatirea luminii.  Mai mult, geometria farului de Bora face ca lumina intensa degajata de becurile xenon sa se imprastie necontrolat si sa orbeasca ceilalti participanti la trafic.

Pentru rezolvarea problemei farurilor halogen slabe de pe VW Bora, Varen-Systeme comercializeaza si instaleaza doua kituri de upgrade de la halogen la bixenon prin folosirea proiectoarelor Morimoto D2S si Mini Morimoto H1. Ambele tipuri de proiectoare se pot monta in faruri fara modificari majore si vor oferi performanta mai ridicata decat proiectoarele bixenon OEM (de fabrica) de pe modelul VW Passat B5(2001-2005).

Un exemplu de retrofit ne ofera unul dintre clientii nostrii care a decis sa faca singur retrofitul pentru Bora sa, de la halogen la bixenon, utilizand lupe bixenon Morimoto D2S. Pozele trimise ne arata un retrofit foarte reusit atat din punct de vedere al utilitatii, cat si din punct de vedere al esteticii. Felicitari !

Rezultat final:Bixenon VW Bora

Farul desfacut:Far bixenon Bora

S-a vopsit oglinda reflectoare in negru mat:bixenon Bora

Farul montat inapoi pe masina:
Far bixenon Bora

Aspectul general cu noile faruri:
Faruribixenon Bora

Noile faruri bixenon aprinse:
Lumina bixenon Bora

Bixenon VW Bora

Fluxul luminos proiectat de Morimoto D2S – faza scurta:
Lumina xenon Bora

Retrofitul bixenon VW Bora reprezinta cea mai buna solutie pentru farurile acestui model de masina:

– in primul rand lumina intensa oferita de becurile xenon si raza perfect controlata de lupele bixenon ofera o vizibilitate foarte buna.

– in al doilea rand estetica masinii este mult imbunatatita cu ajutorul aspectului modern al farurilor bixenon.

Pentru modificarea farurilor s-au folosit:

Proiectoare bixenon Morimoto D2S
Ornamente E46-R
Becuri D2S 5000K
Balasturi xenon Confort

Spune-ți părerea