Kit xenon profesional – VAREN Systeme

kit xenon | bec xenon | balast xenon | lupe bixenon | kit xenon retrofit | accesorii

        Varen Beleuchtung Systeme este importator direct al celor mai moderne sisteme de iluminare auto cu tehnologie xenon din lume. Nume renumite ca Denso, Hella, Koito, Morimoto, Matsushita – sunt disponibile acum si in Romania la preturi foarte accesibile. Astfel, iubitorii de automobile din tara pot beneficia de o gama larga de produse de inalta calitate, capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Firme xenon

Bec xenon

Furnizam cele mai utilizate tipuri de becuri xenon: H1, H3, H4, H7, H8, H9, H10, H11, 9004, 9005, 9006, 9007, D1S, D2S, D3S, D4S. Mai multe detalii despre becurile xenon gasiti aici.

Garantia pentru becuri xenon este de 12 luni.

 

Balast-original-Nissan---Infiniti

 

 

          Comercializam doar balasturi xenon digitale, cu protectie la fluctuatii  si  cu aprindere rapida. Fiind folosite de marcile de top de autoturisme, acestea sunt cu siguranta cele mai performante balasturi ce pot fi folosite la un kit xenon.

 Garantia pe care o oferim pentru balasturile xenon este de 12 – 24 luni.

 

Proiector bixenon

Proiectoarele xenon / bixenon sunt dispozitivele montate in interiorul farurilor cu scopul de a capta si proiecta corect lumina emisa de becurile xenon.  Acestea pot fi folosite doar pentru faza scurta sau pentru lumini de intalnire + lumini de drum (bixenon). Proiectoarele bixenon sunt concepute in general sa functioneze cu becuri xenon D1S, D2S sau D4S. Marea majoritate a proiectoarelor folosesc becuri xenon D2S.

Garantia oferita pentru proiectoarele bixenon este de 12 luni.

Kit Xenon Varen Systeme

Kiturile xenon Varen Systeme sunt compuse din balasturi si becuri xenon de inalta calitate, cablaje si conectori perfect izolati si accesoriile necesare pentru adaptarea farurilor halogen ale automobilului dumneavoastra la faruri cu iluminare xenon.

Garantia pentru orice kit xenon este cuprinsa intre 12 si 24 de luni.

           Produsele de inalta calitate, garantia extinsa, suportul tehnic, atentia si flexibilitatea fata de clienti ne-au ajutat sa devenim lider intre furnizorii de solutii xenon din Romania. Pentru a consolida acest titlu, supraveghem permanent evolutia tehnologiei xenon utilizate in industria auto si furnizam cele mai moderne solutii si accesorii, acum si pe piata din Romania, in cele mai avantajoase conditii pentru clientii si distribuitorii nostrii.

 

kit xenon | bec xenon | balast xenon | lupe bixenon | kit xenon retrofit | accesorii